Dobbelt grillspyd med kylling
Det ideelle grillspyd til to personer.
Det dobbelte grillspyd består af 3 stk. kyllingebryst med hver sin marinade adskilt af grillpølser. Når grillspyddet er grillet, deles det på langs, så der bliver til to grillspyd.
Bemærk! Billedet illustrerer 2 grillspyd.
Kyllingebryst (67%), grillpølse (20%) (svinekød 63%), vand, oksekød (9%), kartoffelmel- og flager, SOJAPROTEIN, løg, krydderier, MÆLKEPROTEIN, stabilisator (E451), antioxidant (E301), gærekstrakt, dextrose, konservering (E250), lammetarm), marinader (delvis hærdet rapsolie, salt, krydderier og krydderiekstrakter, SKUMMETMÆLKSpulver, karamelliseret sukker (solsikkeolie), brændt sukker, vand), dextrose, hydr. raps- og majsprotein, gærekstrakt, sukker, spinat, antioxidant (E330), smøraroma).
Hold altid fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask omhyggeligt køkkenredskaber og hænder efter håndtering. Fjerkræ skal gennemsteges til kødsaften er klar eller kernetemperaturen er 75°C.
Opbevares ved maks. 5 grader og anvendes samme dag som åbning.
Energi | 880 kJ / 210 kcal |
---|---|
Fedt | 15 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 3,6 g |
Kulhydrater | 2,3 g |
- heraf sukkerarter | 1 g |
Protein | 16 g |
Salt | 2,1 g |
Opskrifter
Grilles ved "direkte varme" i ca. 4-5 minutter på hver side. Lad spyddet hvile et par minutter inden udskæring. Udskæres på langs så det bliver til to grillspyd.