Kalkunbryst i tern
Kalkunbryst i tern er helt neutralt, og kan tilberedes til et utal af retter, og gør sig særlig godt i wok- eller gryderetter. Med den rette tilberedning får du et magert og velsmagende måltid.
59,95 DKK
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter
Fersk kalkunbryst i tern.
Hold altid fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask omhyggeligt køkkenredskaber og hænder efter håndtering. Fjerkræ skal gennemsteges til kødsaften er klar eller kernetemperaturen er 75°C.
Efter åbning holdbar i 2 dage ved højst 5°C.
Energi | 454 kJ / 109 kcal |
---|---|
Fedt | 2,2 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 0,6 g |
Kulhydrater | 0 g |
- heraf sukkerarter | 0 g |
Protein | 22 g |
Salt | 0,2 g |
Opskrifter
Fjerkrækød bør altid gennemsteges.
Kalkunbryst i tern kan anvendes til et utal af retter, og gør sig særlig godt til wok eller gryderetter.