
Kalkunbryst roast m. hvidløg/rosmarin marinade
Skal det være magert, men samtidig velsmagende? Så har vi lavet en kalkunroast til dig. Den er dækket af bacon og marineret i en hvidløg og rosmarin marinade, som vi mener står særlig godt til kalkunen.
Steges i en forvarmet ovn over vandbad ved 175°C i ca. 1 time eller til en kernetemperatur på 75°C. Hæld evt. en god kokosmælk over stegen, når du sætter den i ovnen. Det giver en himmelsk sauce.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Hold altid fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask omhyggeligt køkkenredskaber og hænder efter håndtering. Fjerkræ skal gennemsteges til kødsaften er klar eller kernetemperaturen er 75°C.
Kalkunbrystfilet (82%), bacon (10%) (svinebryst (94%), salt, dextrose, antioxidant (E301), konservering (E250)), marinade (8%) (delvis hærdet rapsolie, krydderier (bl.a. hvidløg, rosmarin), salt, sukker, spinat)
Efter åbning holdbar 1 døgn ved højst +5°C.
Energi | 738 kJ / 176 kcal |
---|---|
Fedt | 10 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 2,4 g |
Kulhydrater | 1,5 g |
- heraf sukkerarter | 1 g |
Protein | 20 g |
Salt | 1,2 g |
Opskrifter
Steges i en forvarmet ovn over vandbad ved 175°C i ca. 1 time eller til en kernetemperatur på 75°C. Hæld evt. en god kokosmælk over stegen, når du sætter den i ovnen. Det giver en himmelsk sauce.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.