Orientalsk kalkungryde
Skal det være nemt, og samtidig velsmagende? Så har vi lavet en kalkungryde til dig med grillsauterede grønsager. Det eneste du skal gøre, er at tilsætte madlavningsfløde.
Hold altid fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask omhyggeligt køkkenredskaber og hænder efter håndtering. Fjerkræ skal gennemsteges til kødsaften er klar eller kernetemperaturen er 75°C.
Kalkunbryst i tern (82%), blandede peberfrugter (8%), løg (4%), hvidløg, peanuts (JORDNØDDER, palmeolie, salt), marinade (delvist hærdet rapsolie, salt, tomat, BYGMALTekstrakt, hydr. veg. protein, krydderier og krydderiekstrakter, sukker).
Energi | 493 kJ / 118 kcal |
---|---|
Fedt | 3,8 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 0,9 g |
Kulhydrater | 2 g |
- heraf sukkerarter | 0,6 g |
Protein | 19 g |
Salt | 0,38 g |
Opskrifter
Steges på en varm pande i ca. 5-7 minutter. Tilsæt evt. madlavningsfløde. Fjerkræ skal gennemsteges til kødsaften er klar eller til en kernetemperatur på 75°C.