Kalkunroast m. bacon
Skal det være magert, men samtidig velsmagende? Så har vi lavet en kalkunroast til dig der er dækket af bacon, som giver en god smag til kalkunen.
Steges i en forvarmet ovn over vandbad ved 175°C i ca. 1 time eller til en kernetemperatur på 75°C. Hæld evt. en god kokosmælk over stegen, når du sætter den i ovnen. Det giver en himmelsk sauce.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Hold altid fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask omhyggeligt køkkenredskaber og hænder efter håndtering. Fjerkræ skal gennemsteges til kødsaften er klar eller kernetemperaturen er 75°C.
Kalkunbrystfilet (90%), bacon (10%), (svinebryst (94%), salt, dextrose, antioxidant (E301), konservering (E250).
Efter åbning holdbar 1 døgn ved højst +5°C.
Energi | 539 kJ / 129 kcal |
---|---|
Fedt | 4,7 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 1,6 g |
Kulhydrater | 0 g |
- heraf sukkerarter | 0 g |
Protein | 21 g |
Salt | 0,5 g |
Opskrifter
Steges i en forvarmet ovn over vandbad ved 175°C i ca. 1 time eller til en kernetemperatur på 75°C. Hæld evt. en god kokosmælk over stegen, når du sætter den i ovnen. Det giver en himmelsk sauce.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.