
Kyllingebryst m. Mexican Fajita marinade og bacon
Vi har marineret kyllingebrysterne i en Mexican Fajita marinade, hvilket giver kyllingerne en krydret smag af paprika, spidskommen og mild chili. For at gøre det endnu mere spændende har vi viklet bacon om kyllingen også. Velbekomme.
Kyllingebryst (75%), bacon (svinebryst, salt, dextrose, antioxidant (E301), konservering (E250), røget). Marineret med 2% marinade (delvis hærdet rapsolie, krydderier og krydderiekstrakter (bl.a. løg, hvidløg, paprika, chili), salt, dextrose, tomatpulver, gærekstrakt).
Efter åbning holdbar 1 dag ved højst +5°C.
Energi | 662 kJ / 158 kcal |
---|---|
Fedt | 9 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 2,9 g |
Kulhydrater | 0,5 g |
- heraf sukkerarter | 0,3 g |
Protein | 18 g |
Salt | 0,9 g |
Opskrifter
Steges på pande eller grill i ca. 5 min. på hver side eller 20 min. i 180°C ovn. Kødet skal gennemsteges til en kernetemperatur på 75°C.
Hold altid fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask omhyggeligt køkkenredskaber og hænder efter håndtering.