Kyllingebryst med spinat og flødeost
Hvis et almindeligt kyllingebryst er for kedeligt for dig, så har vi fyldt et kyllingebryst med spinat, rødløg, flødeost og omviklet med spegeskinke. Det pifter kyllingebrystet op, og giver en anden smagsoplevelse.
111,80 DKK
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter
Kyllingebrystfilet (65%), spegeskinke (skinke, salt, sukker, dextrose, krydderier, antioxidant (E301), konservering (E250, E252), røget), spinatblade (11%), FLØDEOST (5%) (fløde, vand, syrekultur, modificeret stivelse, salt, mælkeprotein, stabilisator (E412), konservering (E202)), rødløg.
Efter åbning holdbar 1 dag ved højst +5°C.
Energi | 482 kJ / 115 kcal |
---|---|
Fedt | 4,5 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 2 g |
Kulhydrater | 1 g |
- heraf sukkerarter | 0,5 g |
Protein | 18 g |
Salt | 1 g |
Opskrifter
Steges i en forvarmet ovn ved 160°C i ca. 25-30 min. Er ligeledes velegnet til grill, omend man skal være forsigtig med at vende kyllingerne.