Nyhed

Mortensaften menu

Slagter Theilgaards Mortens Aften menu

Menuen består af confiterede andelår - saftige og super møre - samt lækkert andebryst med rødkål, hvide og brunede kartofler samt en kraftig andesauce.

Vi har gjort det nemt for dig, så du hos os får en samlet menu. Anden skal blot i ovnen, kartoflerne lunes og rødkål og andesauce varmes godt igennem. Så mens du nyder den dejlige menu, kan du samtidig glæde dig over et dejligt rent køkken.

Tilberedningsvejledning medfølger. 

Billedet er vejledende, da risalamanden skal tilkøbes. 

Til afhentning den 8. eller 9. november.  

Min. 2 kuverter.

Spørg om allergener i butikken.

 

Bemærk: Kun til afhentning

338,00 DKK
stk.
2
 )
Køb sammen!
Risalamande med kirsebærsauce - den perfekte dessert til juletiden.
Ingredienser

Confiterede andelår 

Andebryst 

Rødkål

Hvide og brunede kartofler

Andesauce. 

Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden