
Kalveculotte
Er du mere til kalv end okse? Så er culottestegen af kalv noget for dig. Kalveculotten er lidt mindre end okseculotte, og kalveculotten har mere mild smag end okseculotten. Kalveculotte i ovnen eller på grillen er perfekt til en aften, hvor det skal være både nemt, smagfuldt og mørt.
199,95 DKK
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter
Fersk kalveculottesteg.
Efter åbning holdbar i 3 dage i køleskab ved højst +5°C
Energi | 676 kJ / 162 kcal |
---|---|
Fedt | 9 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 3,6 g |
Kulhydrater | 0 g |
- heraf sukkerarter | 0 g |
Protein | 20 g |
Salt | 0,2 g |
Opskrifter
Læg kalveculotten i et ildfast fad med en lille smule vand i bunden. Steg culotten i ovnen ca. 15 min. ved 250°. Skru ned og steg færdig ca. 30-40 min. eller til en kernetemperatur på 58°.
Kan også grilles ved " indirekte varme" i ca. 30-40 min. til stegen opnår en kernetemperatur på 58°C.
Lad stegen hvile tildækket i ca. 15 min. inden den skæres for.