Kalvekoteletter uden ben
Kalvekoteletter uden ben har meget saft og kraft, og smager himmelsk. Efter endt tilberedning får du et mørt stykke kød, der gør sig rigtig godt på tallerkenen.
54,95 DKK
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter
Fersk kalvekød.
Efter åbning holdbar 3 døgn ved +5°C.
Pakket i beskyttende atmosfære.
Energi | 708 kJ / 169 kcal |
---|---|
Fedt | 9,3 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 3,7 g |
Kulhydrater | 0 g |
- heraf sukkerarter | 0 g |
Protein | 21 g |
Salt | 0,2 g |
Opskrifter
Bankes let med håndroden. Brunes i smør ca. 1 min. på hver side. Sku ned til jævn varme og steg koteletterne i ca. 2 min. på hver side. Lad koteletterne hvile i 5 min. på panden inden servering.