Kalvesteg med bacon
Kalvesteg er i sig selv godt, men vil man have ekstra smag har vi lavet denne steg med bacon.
Kalvesteg kan bruges til en god middag for få personer, men egner sig også rigtig godt til en middag til flere personer.
Velbekomme
139,95 DKK
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter
Kalvekød viklet med bacon.
Efter åbning holdbar 3 døgn ved +5°C.
Kalveyderlår (90%), bacon (10%) (svinebryst, salt, dextrose, antioxidant ( E301´), konservering (E250), røget).
Energi | 613 kJ / 147 kcal |
---|---|
Fedt | 6,6 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 2,5 g |
Kulhydrater | 0,1 g |
- heraf sukkerarter | 0 g |
Protein | 21 g |
Salt | 0,4 g |
Opskrifter
Brunes på 4 sider i en stegegryde. Tilsæt ca. ½ liter suppe eller vand. Stegetid ved almindelig stegning med forbruning er ca. 2½ time. Stegeskyen hældes fra og koges op med 1 dl. fløde og evt. lidt kulør, før den jævnes med meljævning. Smages til med salt og peber.