Lammekølle uden ben - New Zealandsk
Vores lammekølle fra New Zealand er kendt for sin velsmag, og kommer fra Silver Farms, som er en af New Zealands topproducenter. Kvaliteten kan ses på den flotte farve, da lammene er opvokset på de frodige grønne marker, som sikrer et produkt i allerhøjeste kvalitet samt smag i topklasse.
Vi har udbenet lammekøllen for dig, så du selv kan fylde den efter egen smag.
Køllen vejer 1,7 kg. inkl. det medfølgende ben.
Lammekølle uden ben / New Zealand
Produktet leveres fersk
Energi | 704 kJ / 168 kcal |
---|---|
Fedt | 9,8 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 4,5 g |
Kulhydrater | 0 g |
- heraf sukkerarter | 0 g |
Protein | 20,1 g |
Salt | 0,2 g |
Opskrifter
Rids fedtet på køllen på kryds og tværs, og krydr med salt, hvidløg, olivenolie og rosmarin.
Læg lammekøllen på en rist med en bradepande under, og efterfølgende steg den i 20 min ved 225 grader (varmluft).
Hæld vand i bunden af faget, og sæt ovnen ned på 160 grader i 1 time, indtil kernetemperatur på 76 grader. Hæld saft fra bunden af bradepanden over lammekøllen et par gange undervejs. Dæk det med stanniol, og det lad det hvile i 10 minutter.