Lammeryg - New Zealandsk
Vores udenlandsk lammeryg fra Silver Farm i New Zealand er en velsmagende udskæring, der med garanti bliver mør hvad enten den tilberedes i ovn eller på grill.
202,93 DKK
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter
Udenlandsk lammeryg fra New Zealand.
Produktet leveres fersk
Energi | 485 kJ / 130 kcal |
---|---|
Fedt | 5 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 0 g |
Kulhydrater | 0 g |
- heraf sukkerarter | 0 g |
Protein | 22 g |
Salt | 0,2 g |
Opskrifter
Gnid kødet med krydderier efter eget ønske. Læg lammeryggen i et ovnfast fad og sæt de i ovnen ved 225°C i 15 minutter. Sæt herefter ovnen på 150°C i en times tid.
Tilsæt herefter lidt vand (ca. 3dl), og steg videre på 150°C i ca. 1 times tid til lammeryggen har en kernetemperatur på 60° - 62°C.
Lad lammekøllen hvile i ca. 20 minutter inden udskæring.