Lammeskanker
Lammeskank er delikat og er en meget smagfuld del af lammekøllen. Den gør sig særligt godt, når den er braiseret, hvilket også giver en dejlig duft i hele huset...
189,95 DKK
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter
Vægt i alt ca. 1200 gram pr/pakke.
Produktet er optøet og bør derfor ikke genindfryses.
Energi | 715 kJ / 171 kcal |
---|---|
Fedt | 11 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 4,7 g |
Kulhydrater | 0 g |
- heraf sukkerarter | 0 g |
Protein | 17,9 g |
Salt | 0,2 g |
Opskrifter
Krydr skank med salt og peber og brun dem i gryde. Skær løg i både, jordskokker i mindre stykker og pastinakker i grove tern. Kom løg, hele hvidløg, jordskokker, pastinak i gryden og lad det blive gyldenbrunt. Hæld tomatpuré, oksebouillon og rødvin i sammen med grøntsagerne. Kom laurbærblade og timian ved samt de brunede lammeskanke. Det hele bringes i kog. Sæt låg på gryden og stil den herefter i ovnen ved 150°C i 2,5 timer, til kødet er mørt.