Culottesteg Angus m. hvidløg/rosmarin marinade
Culottesteg fra Anguskvæg. Vi har i mange år solgt culottestege af Black Angus. det har vi af den simple årsag, at de culotterne er smagfulde og møre. Culottesteg i ovnen eller på grillen er perfekt til en aften, hvor det skal være både nemt, smagfuldt og mørt.
Denne er marineret med hvidløg og rosmarin, som giver et rigtig godt spil til det røde oksekød.
Rå marineret okseculottesteg.
Efter åbning holdbar i 3 dage i køleskab ved højst +5°C.
Okseculotte (98%), marineret med 2% marinade (delvis hærdet rapsolie, krydderier (bl.a. hvidløg, rosmarin), salt, sukker, spinat).
Energi | 775 kJ / 185 kcal |
---|---|
Fedt | 12 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 4,4 g |
Kulhydrater | 0,8 g |
- heraf sukkerarter | 0,7 g |
Protein | 19 g |
Salt | 0,4 g |
Opskrifter
Læg culotten i et ildfast fad med en lille smule vand i bunden. Steg culotten i ovnen ca. 10 min. ved 250°C. Skru ned til 150°C og steg færdig ca. 50 min. eller til en kernetemperatur på 55-60°C.
Lad stegen hvile tildækket i ca. 20 min. inden den skæres for.
Stegen er også velegnet til til stegning i kuglegrill.