Engelsk bøf af sydamerikansk oksefilet
Engelsk bøf af filet er for mange en klassiker. Engelsk bøf af filet er kendetegnet ved, at fedtkanten er skåret af, så man står tilbage med den helt rene filet uden fedt og uden sener. Bøffen er velegnet i både ovn og på grillen.
69,95 DKK
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter
Oksefilet i skiver.
Efter åbning holdbar 2 dage ved højst +5°C.
Pakket i beskyttende atmosfære.
Energi | 509 kJ / 122 kcal |
---|---|
Fedt | 3,7 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 1,4 g |
Kulhydrater | 0 g |
- heraf sukkerarter | 0 g |
Protein | 21 g |
Salt | 0,2 g |
Opskrifter
Steges på en varm pande i ca. 2-3 min. på hver side. Lad hvile 5 minutter på panden inden servering.