
Gullash tern
Gullasch tern er en kær ven, der både gør sig godt i gryderetter og supper, hvor gullasch er en hovedingrediens i suppen af samme navn.
Vi skærer det frisk, og sørger for at sener og fedt er skåret fra.
94,50 DKK
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter
Fersk okseinderlår i tern. Velegnet til gullash og andre gryderetter.
Efter åbning holdbar 2 dage ved højst +5°C.
Energi | 472 kJ / 113 kcal |
---|---|
Fedt | 2,5 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 1,1 g |
Kulhydrater | 0 g |
- heraf sukkerarter | 0 g |
Protein | 22 g |
Salt | 0,2 g |
Opskrifter
Efter bruning skal kødet småsimre sammen med vand eller suppe i ca. ½ time.
Serveres med kartoffelmos, der kan pyntes med hakkede, syltede agurker.