
Hakkebøf med mos
Hakkebøf med kartoffelmos og en lækker bearnaisesauce i midten.
Perfekt til det gode og nemme måltid, hvor smagen er i top!
Bemærk: Kun til afhentning
middagskartofler m salt(36,0%),PISKEFLØDE(FLØDE,emulgator(E471),stabilisator(E407))(9,0%),Porrer og hvidløg(0,5%),Salt(0,9%), Peber(0,6%),Oksekød(32,4%),BEARNAISE(rapsolie,ÆGGEBLOMMER,eddike,vand,hvidløg,salt,kalvefond(vand,salt,kødekstrakt,boullion,tomat,maltdextrin,kalveboulion,mod.stivelse,mælkesyre,konseveringsmiddel(E202), persille,estragon,krydderier,konserveringsmiddel(E202),farvestof(kurkumin),smøraroma)(18,5%),tomat(1,1%)Timian(0,9%)
Hakket kød. Ca. 150 g. pr/stk.
Formet hakket oksesmåkød 8-12% fedt.
Efter åbning holdbar 1 dag ved højst 5°C.
Bør ompakkes inden evt. nedfrysning.
Energi | 1061 kJ / 254 kcal |
---|---|
Fedt | 21,3 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 4,8 g |
Kulhydrater | 7,2 g |
- heraf sukkerarter | 0,8 g |
Protein | 8,1 g |
Salt | 1,25 g |
Opskrifter
Skal varmes i ovnen i ca. 20 min. ved 180 grader. Skal gennemsteges til en kernetemperatur på 75°C.