Osso buco
Osso buco stammer fra Italien, og er en klassiker inden for simreretter. Osse buco er fantastisk nem at lave, fordi den passer sig selv i gryden, hvilket giver god tid til at dække bordet og få trukket proppen af vinen.
49,95 DKK
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter
Fersk oksekød, skåret af okseskank.
Efter åbning holdbar i 3 dage i køleskab ved +5°C.
Energi | 589 kJ / 140 kcal |
---|---|
Fedt | 6 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 2,5 g |
Kulhydrater | 0 g |
- heraf sukkerarter | 0 g |
Protein | 21 g |
Salt | 0,2 g |
Opskrifter
Skær et par snit langs kanten af hver kødskive, så de ikke danner "skål" under bruning. Beregn kogning i 2-3 timer efter bruning. Kødet skal næsten falde af benene.
Serveres med kartoffelmos.