Rib eye fra Uruguay
Black Angus ribeye fra Uruguay er kendt for at være smagfuld, mør og utrolig flot marmoreret. Kvæget er fritgående og naturligt opdrættet på grønne marker, hvor de lever i stor harmoni med naturen, som kommer til syne i farven og smagen.
Perfekt til grillen.
Black Angus ribeye fra Uruguay.
Efter åbning holdbar 3 dage ved højst +5°C.
Pakket i beskyttende atmosfære.
Energi | 509 kJ / 122 kcal |
---|---|
Fedt | 3,7 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 1,4 g |
Kulhydrater | 0 g |
- heraf sukkerarter | 0 g |
Protein | 21 g |
Salt | 0,2 g |
Opskrifter
Kom godt med salt og peber på begge sider af bøffen. Tænd op for panden og kom lidt olie på, sørge for at panden har en høj temperatur. Kom herefter bøfferne på panden, og giv dem 30-45 sek. ved fuld varme på begge sider. Dette er med til at give skorpe, hvori en stor del af smagen sidder.
Skru derefter ned på ca. halv styrke, og sørg for at vende bøfferne mindst en gang i minutet, så de bliver stegt jævnt.
Et godt tip vil være at tilføje hvidløg og timian mens panden stadig er godt varm, og lad det stege med i olien. Herefter tilsættes gode mængder smør, lad det smelte til det bruser op. Tag en ske, og hæld over bøfferne undervejes.