Sydamerikansk oksefilet
Uanset om du skal have mad til mange, eller om du blot ønsker at have lidt i fryseren, så er en hel oksefilet et oplagt valg.
Vores sydamerikanske oksefilet med fedtkant er en smagfuld og mør filet, som er perfekt til helstegning eller til at blive skåret ud til bøffer. Vi har igennem vores faste leverandør af sydamerikanske oksefilet sikret dig et rigtig godt produkt, hvor du ved køb af en hel filet får meget smag for pengene.
Sydamerikansk oksefilet.
Efter åbning holdbar 3 dage ved højst +5°C.
Pakket i beskyttende atmosfære.
Energi | 846 kJ / 202 kcal |
---|---|
Fedt | 13 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 5,4 g |
Kulhydrater | 0 g |
- heraf sukkerarter | 0 g |
Protein | 20 g |
Salt | 0,2 g |
Opskrifter
Læg kødet i et ildfast fad med en lille smule vand i bunden. Krydder evt. med groft salt og peber. Steg fileten i ovnen ca. 15 min. ved 250°C. Skru ned til 180°C og steg færdig ca. 30-40 min. eller til en kernetemperatur på 58°C.
Lad stegen hvile i ca. 15 min. inden den skæres for.