
T-bone
T-bone er en ordenligt balademager, der med sin t-form har filet på den ene side, og mørbrad på den anden side. Da benet stadig sidder på kødet, giver dette en mere dyb smag af okse, ligesom kødet holder sig mere saftigt.
199,95 DKK
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter
Fersk oksekød, skåret af oksetyndsteg og -mørbrad.
Efter åbning holdbar i 3 dage i køleskab ved +5°C.
Energi | 871 kJ / 195 kcal |
---|---|
Fedt | 12 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 4,7 g |
Kulhydrater | 0 g |
- heraf sukkerarter | 0 g |
Protein | 22 g |
Salt | 0,2 g |
Opskrifter
Steges på en varm pande ca. 3-4 min. på hver side. Er ligeledes velegnet til grill.
Kan f.eks. serveres med bagte kartofler, bearnaisesauce og blandet salat.