Leverpostej, rå
Hjemmelavet leverpostej som du selv skal bage. En klassiker!
27,95 DKK
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter
svnelever(35,2%),Svinespæk(35,2%),Vand(20,5%),LEVERPOSTEJBL( MEL(HVEDE), SKUMMETMÆLKSPULVER, løg, krydderier (peber,muskatnød,ingefær), konserveringsmiddel (E202))(6,3%), salt (1,5%) Løg(1,2%)
Energi | 1262 kJ / 302 kcal |
---|---|
Fedt | 26,6 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 9,7 g |
Kulhydrater | 6,0 g |
- heraf sukkerarter | 0,9 g |
Protein | 10,0 g |
Salt | 1,66 g |
Opskrifter
Den rå postej optøes i køleskab ved højst 5°C natten over. Holdbar 1 dag ved 5°C. Den rå postej må ikke nedfryses igen efter optøning. Formen sættes i en bradepande med 2 cm vand i. Postejen bages i ca. 45 min. ved 180°C til en kernetemperatur på 78°C. Holdbar 5 dage ved højst 5°C efter bagning.