Peberbloksalami
Peberbloksalami er vendt i en mild peberblanding, der herved giver salamien en god og dyb smag af peber.
Tip! Når spegepølsen er pakket ud af plasticemballagen, skal den pakkes ind i et stykke køkkenrulle og opbevares i køleskabet. Skift køkkenrullen, hvis den i løbet af et par dage bliver for fugtig. Herved ånder spegepølsen, og vil med tiden blive mere og mere fast og intens i smagen.
Svinekød (111 g. til 100 g. færdigvare), spæk, salt, dextrose, krydderier og krydderiekstrakter (bland andet peber (1%) og paprika), surhedsregulerende middel (E575), glucosesirup, tomat, smagsforstærker (E621), antioxidanter (E300, E330), starterkultur, farvestof (E120), konserveringsmiddel (E250).
Tørret og røget over bøgeflis. Vacuumpakket.
Energi | 1375 kJ / 329 kcal |
---|---|
Fedt | 26 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 10 g |
Kulhydrater | 4,7 g |
- heraf sukkerarter | 2,5 g |
Protein | 21 g |
Salt | 4,7 g |
Opskrifter
Pålægsprodukt.
Efter åbning holdbar 7 dage ved højst 5°C.