Kålpølser

Kålpølser er en specialitet særligt i de syd- og sønderjyske områder. Pølserne indeholder ikke kål, men har fået deres navn, fordi de smagsmæssigt passer godt sammen med kål.

Oftest spises de sammen med stuvet hvidkål, hvor kålpølsens saft og kraft komplementerer den milde, cremede og stuvede hvidkål helt perfekt.

Ellers er der tradition for, at man til nytår spiser kålpølserne sammen med hamburgerryg og sukkerbrunede kartofler.

Prøv dig frem og find dit favorittilbehør.

 

39,95 DKK
stk
4
stk
 )
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter

 Svinekød (90%), vand, salt, krydderier og krydderiekstrakter, dextrose, sukker, stabilisator (E451i), rom, konserveringsmiddel (E250). Stoppet i svinetarm.

Tørret kogt og røget over bøgeflis.

Energi 827 kJ / 198 kcal
Fedt 14 g
- heraf mættede fedtsyrer 5,8 g
Kulhydrater 0,7 g
- heraf sukkerarter 0,7 g
Protein 16 g
Salt 2,9 g

Opskrifter

Pølse til opvarmning. Opvarmes til 75°C i vandbad, steges eller grilles.

Efter åbning holdbar 5 dage ved højst 5°C.

Pakket i beskyttende atmosfære.

Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden