Kålpølser
Kålpølser er en specialitet særligt i de syd- og sønderjyske områder. Pølserne indeholder ikke kål, men har fået deres navn, fordi de smagsmæssigt passer godt sammen med kål.
Oftest spises de sammen med stuvet hvidkål, hvor kålpølsens saft og kraft komplementerer den milde, cremede og stuvede hvidkål helt perfekt.
Ellers er der tradition for, at man til nytår spiser kålpølserne sammen med hamburgerryg og sukkerbrunede kartofler.
Prøv dig frem og find dit favorittilbehør.
Svinekød (90%), vand, salt, krydderier og krydderiekstrakter, dextrose, sukker, stabilisator (E451i), rom, konserveringsmiddel (E250). Stoppet i svinetarm.
Tørret kogt og røget over bøgeflis.
Energi | 827 kJ / 198 kcal |
---|---|
Fedt | 14 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 5,8 g |
Kulhydrater | 0,7 g |
- heraf sukkerarter | 0,7 g |
Protein | 16 g |
Salt | 2,9 g |
Opskrifter
Pølse til opvarmning. Opvarmes til 75°C i vandbad, steges eller grilles.
Efter åbning holdbar 5 dage ved højst 5°C.
Pakket i beskyttende atmosfære.