
Porre/bacon tærte med hytteost
Vi har lavet en klassisk tærte med ristet bacon og porrer. I æggemassen er der tilsat hytteost, som giver en rigtig god smag, mæthed og konsistens.
Perfekt som madtærte til frokost, buffeten eller den lette middag.
Bemærk: Kun til afhentning
TÆRTEBUND ( HVEDEMEL (TILSAT MELBEHANDLINGSMIDDEL (ASCORBINSYRE)),, margarine [palmeolie*, rapsolie, vand, salt, emulgator (mono -og diglycerider af fedtsyrer), surhedsregulerende middel (citronsyre), naturlig aroma], vand, ÆGGEBLOMME, VALLEPULVER (FRA MÆLK), salt ) (23,9%), Porre (21,1%), Bacon i tern, rå (21,1%), HYTTEOST, 20+ (14,1%), PASTEURISEREDE HELÆG ( HELÆG (98%), vand, konserveringsmiddel: natriumbenzoat, surhedsregulerende middel: citronsyre ) (14,1%), Peber, sort (3,5%), Timian (0,7%), Muskatnød (0,7%) Salt (0,7%)
Energi | 897 kJ / 214 kcal |
---|---|
Fedt | 13,7 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 5,3 g |
Kulhydrater | 12,3 g |
- heraf sukkerarter | 1,4 g |
Protein | 9,2 g |
Salt | 0,86 g |
Opskrift
Lunes i ovnen på 180 grader i 15 minutter.