Griseskank

Skank er utrolig smagfuld, med en kombination af mørt kød der falder af benet og sprød svær hele vejen rundt. Velbekomme!

94,95 DKK
stk
( ca.
1200
g
 )
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter

Fersk svineskank med ben uden svær.

Efter åbning holdbar 2 dage ved højst +5°C.

Energi 609 kJ / 146 kcal
Fedt 7,5 g
- heraf mættede fedtsyrer 2,6 g
Kulhydrater 0 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 20 g
Salt 0,17 g

Opskrifter

Rids sværen ned til fedtet og gnid sværrene godt ind i salt og put laurbærblade og salvie ind mellem sværrene. Sæt herefter skanken i ovnen ved 160 grader i ca. 3 timer. Er sværen ikke sprød, skrues du op til 200 grader.
Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden