Kamfilet m. gyros/hvidløg marinade
Kamfilet er et dejligt mørt og fedfattigt stykke kød. Vi har marineret den med gyros/hvidløg marinade, som består af paprika, oregano, persille, peber, timian og hvidløg. Marinaden er trukket god ind i kødet, hvilket giver god smag hele vejen igennem, og ikke kun på overfladen.
Svinekamfilet (88%), vand, salt, dexrose, stabilisator (E451), glucosesirup, gærekstrakt, antioxidant (E301), konservering (E250), Marineret med 2% marinade (delvis hærdet rapsolie, karamelliseret sukker (solsikkeolie, brændt sukker, vand), salt, krydderier og krydderiekstrakter, gærekstrakt, antioxidant E330)).
Vacuumpakket.
Energi | 455 kJ / 109 kcal |
---|---|
Fedt | 3,1 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 0,9 g |
Kulhydrater | 0,4 g |
- heraf sukkerarter | 0,3 g |
Protein | 20 g |
Salt | 1,7 g |
Opskrifter
Steges i ovnen ved 180°C i ca. 50 min. og lad kødet hvile tildækket i ca. 10 min. inden udskæring. Kan alternativt grilles ved indirekte varme i ca. 35 min.
Kamfiletten kan også udskæres i koteletter og grilles.
Skal gennemsteges til en kernetemperatur på 75°C.
Kan f.eks. serveres med ris, mango chutney, ristede bananer og tomatsauce.