Nakkekoteletter med gyros/hvidløgs marinade
Nakkekoteletter er klassiske. Vi har marineret dem med gyros/hvidløg marinade, som består af paprika, oregano, persille, peber, timian og hvidløg. Nakkekoteletter indeholder lidt mere fedt end almindelige koteletter, hvilket er med til at gøre nakkekoteletterne mere saftige og smagfulde.
Fersk marineret nakkekoteletter.
Nakkekoteletter (96%), marineret med 4% marinade (delvis hærdet rapsolie, karameliseret sukker (solsikkeolie, brændt sukker, vand), salt, krydderier og krydderiekstrakter (bl.a. hvidløg), gærekstrakt, antioxidant (E330)).
Pakket i beskyttende atmosfære.
Energi | 840 kJ / 201 kcal |
---|---|
Fedt | 14 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 4,4 g |
Kulhydrater | 0,3 g |
- heraf sukkerarter | 0,1 g |
Protein | 19 g |
Salt | 0,5 g |
Opskrifter
Brun nakkekoteletterne ca. 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og steg dem færdige, 3-4 min. på hver side, til de er gennemstegte.
Er ligeledes velegnede til grillen.