Porchetta med krydderier
Porchetta er de seneste år blevet utrolig populær - og med god grund. Den er skåret af en hel side brystflæsk uden ben, med ridset svær og herefter snørret. Vi har fyldt Porchettaen med hvidløg, timian, salt og peber
279,95 DKK
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter
Svinebrystflæsk med svær (98%), hvidløg, timian, salt, peber. snørret.
Energi | 1054 kJ / 252 kcal |
---|---|
Fedt | 20 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 8,1 g |
Kulhydrater | 0,1 g |
- heraf sukkerarter | 0 g |
Protein | 18 g |
Salt | 0,2 g |
Opskrifter
Stil stegen på en rist over en bradepande med lidt vand i og steg den midt i ovnen på 180°C i 2-2,5 time.. Vend stegen hver ½ t., så den får en pæn stegeflade hele vejen rundt. Stegen skal have en kernetemperatur på 65° til 70°.
Er sværene ikke helt sprøde kan du slutte af med 15 minutter på 225°C. Lad stegen trække i ca. 15 min. Også velegnet til grill.