Pulled pork
Så er det bare med at komme igang med at lave pulled pork. Vi har pudset nakkefileten af og givet den klassisk pulled pork rub, så den er klar til tilberedning. Hvordan du tilbereder er op til dig. God fornøjelse.
194,95 DKK
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter
Svinekød (86%), vand, krydderier og krydderiekstrakter (bl.a. paprika, hvidløg, peber, chili), salt, sukker, løg, tomatpulver, dextrose, konservering (E262), gærekstrakt, citronekstrakt, surhedsregulator (E331), aroma.
Energi | 726 kJ / 173 kcal |
---|---|
Fedt | 11 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 3,9 g |
Kulhydrater | 2,8 g |
- heraf sukkerarter | 1,6 g |
Protein | 16 g |
Salt | 2 g |
Opskrifter
Ført og fremmest så er der et utal af skoler inden for tilberedning af pulled pork. Vores opskrift er simpelt, og giver et godt resultat. Steges i ovn ved 120°C i 8-9 timer. Herefter trækkes kødet fra hinanden med to gafler. Kan serveres i en fuldkornsburgerbolle med coleslaw, barbequesauce, salatblade og løgringe.