Revelsben
Revelsben er endnu en klassiker i det gamle køkken. Her får du masser af smag til en rigtig fornuftig pris.Kødet bliver super mørt og smagfuld efter tilberedning.
59,95 DKK
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter
Skiver af brystflæsk.
Efter åbning holdbar 2 dage ved højst +5°C.
Energi | 870 kJ / 209 kcal |
---|---|
Fedt | 15 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 5,5 g |
Kulhydrater | 0,5 g |
- heraf sukkerarter | 0,1 g |
Protein | 18 g |
Salt | 0,2 g |
Opskrifter
Kom revelsben og vand i en gryde, så vandet netop dækker benene. Tilsæt 2 laurbærblade, 2 løg i både, 10 sorte peberkorn og 2 tsk. salt. Bring vandet i kog og skum af og til. Kog revelsbenene ved svag varme og under låg i ca. 1 time.
Mariner derefter revelsbenene efter ønske og grill dem i ovnen ca. 5 min. på hver side (10 min. i alt), eller på havegrillen ca. 15 min. ved inddirekte varme.