Svinekæber
Svinekæber er populært som aldrig før, og det kan vi godt forstå. Braiserede svinekæber har en fantastisk smag, giver en god sauce og er fantastisk møre. Der findes et utal af opskrifter på svinekæber, så det er bare med at komme igang.
Ikke afpudsede.
1 pakke vejer ca. 800 gr. og indeholder ca. 8 stk.
139,95 DKK
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter
Svinekæbeklumper, dybfrosne.
Energi | 550 kJ / 131 kcal |
---|---|
Fedt | 5 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 1,8 g |
Kulhydrater | 0 g |
- heraf sukkerarter | 0 g |
Protein | 22 g |
Salt | 0,1 g |
Opskrifter
Drys kæberne med groft salt og peber. Læg kød og grønt i et ildfast fad og tilsæt portvin og vand. Dæk med stanniol og sæt retten i ovnen ved 130° i ca. 3 timer. Stegeso kan også anvendes i stedet for et ildfast fad. Efter 3 timer sigtes skyen fra og koges ind til ca. 1½-2 dl. Koldt smør tilsættes lige inden servering, hvor kæberne lægges i sovsen.