Tapas spegepølser med hele hasselnødder
Vores tapaspølse med hasselnødder er hjemmelavet, og foruden at se rigtig godt ud, smager den hammer godt af hasselnød. Denne tapaspølse egner sig rigtig godt til tapasfade, men kan også bruges som pålæg i en sandwich.
Tip! Når spegepølsen er pakket ud af plasticemballagen, skal den pakkes ind i et stykke køkkenrulle og opbevares i køleskabet. Lad så meget som muligt af stoftarmen blive på spegepølsen. Skift køkkenrullen, hvis den i løbet af et par dage bliver for fugtig. Herved ånder spegepølsen, og vil med tiden blive mere og mere fast og intens i smagen.
Svinekød (124 g. til 100 g. færdigvare), HASSELNØDDER (16 g. til 100 g. færdigvare), salt, dextrose, surhedsregulerende middel (E575), krydderier, hydr. veh. protein (raps og majs), antioxidanter (E300, E330), starterkultur, konserveringsmiddel (E250).
Pølseskindet fjernes inden brug.
Tørret og røget. Vacuumpakket.
Energi | 1660 kJ / 397 kcal |
---|---|
Fedt | 30 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 9,3 g |
Kulhydrater | 8,2 g |
- heraf sukkerarter | 3 g |
Protein | 25 g |
Salt | 4,9 g |
Opskrifter
Efter åbning holdbar 21 dage ved højst 5°C.