
Tapas spegepølser med hele jalapenos
Vores tapaspølse med jalapenos er hjemmelavet, og har en varm smag af jalapenos. Denne tapaspølse egner sig rigtig godt til tapasfade, men kan også bruges som pålæg i en sandwich.
Tip! Når spegepølsen er pakket ud af plasticemballagen, skal den pakkes ind i et stykke køkkenrulle og opbevares i køleskabet. Lad så meget som muligt af stoftarmen blive på spegepølsen. Skift køkkenrullen, hvis den i løbet af et par dage bliver for fugtig. Herved ånder spegepølsen, og vil med tiden blive mere og mere fast og intens i smagen.
Svinekød (129 g. til 100 g. færdigvare), jalapenos (11 g. til 100 g. færdigvare) (grøn chilipeber, vand, salt, eddike), salt, dextrose, surhedsregulerende middel (E575), krydderier, hydr. veg. protein (raps og majs), antioxidanter (E300, E330), starterkultur, konserveringsmiddel (E250).
Pølseskindet fjernes inden brug.
Tørret og røget. Vacuumpakket.
Energi | 1310 kJ / 313 kcal |
---|---|
Fedt | 23 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 9,1 g |
Kulhydrater | 4,2 g |
- heraf sukkerarter | 2,4 g |
Protein | 23 g |
Salt | 5,2 g |
Opskrifter
Efter åbning holdbar 21 dage ved højst 5°C.