Oksecarpaccio

Smagfuld carpaccio af oksekød som er ideel til en delikat forret. 

Serveringsforslag: Anret oksecarpaccioen med grøn pesto, rucola og drys med revet parmesan og pinjekerner. 

Kan kun bestilles til den 30. og 31. december. 

Bemærk: Kun til afhentning

44,95 DKK
stk.
( ca.
40
g. 
 )
Køb sammen!
Engelsk bøf af oksefilet der er uden fedtkant og sener.
Ingredienser
Opskrift

Oplysninger om allergener kan fås ved henvendelse til personalet i butikken eller skriv til os på: info@slagtertheilgaard.dk 

Opskrift

Serveres kold. Anret evt. oksecarpaccio med lidt pesto, rucola og revet parmesan ost. 

Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden