Oksetrimler sur sod med stegte ris

Oksestrimler i sur/sød med stegte ris

2 pers.
30 min
Nem

Fremgangsmåde

Start med at sætte risene over til kogning og snit grøntsagerne. Bland soya, æbleeddike og sukker sammen til en sur/sød blanding.
Svits oksestrimlerne i 2 minutter på en pande ved høj varme. Tag det af varmen og hæld sur/sød blandingen over og rør rundt, så det fordeles på kødet. Svits grøntsagerne i lidt smør og olie. Der skal stadig være bid i dem. 
Tilsæt de kogte ris til grøntsagerne og vend med æg. Ægget tilberedes af varmen fra risene, når der røres rundt. Smag til med salt og peber.

Ved servering hældes først ris- og grøntsagsblandingen op i en dyb tallerken og toppes af med oksestrimlerne. Pynt evt. med lidt grønt.

Ingredienser

Ingredienser

  • 400 g. stroganoff (oksestrimler) af inderlår
  • 2 spsk. soya
  • 2 spsk. æbleeddike
  • 1 spsk. sukker
  • Salt og peber
  • Smør og olie til stegning
  • 300 g. kogte ris
  • 150 g. fintsnittede grøntsager (fx. gulerødder, porrer og peberfrugt)
  • 1 æg
Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden