Oksespidsbryst
Oksespidsbryst skriger på at blive braiseret, og behandler du det ordentligt, får det et fantastisk stykke mørt og smagfuldt kød.
Spidsbryst kan bruges til en god middag for få personer, men egner sig også rigtig godt til en middag til flere personer.
Når først kødet snore under låg, er der god tid til at dække bord, trække vinen op eller noget helt tredje.
119,95 DKK
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter
Fersk oksekød.
Efter åbning holdbar i køleskab 3 døgn ved +5°C.
Energi | 708 kJ / 169 kcal |
---|---|
Fedt | 10 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 4 g |
Kulhydrater | 0 g |
- heraf sukkerarter | 0 g |
Protein | 19 g |
Salt | 0,2 g |
Opskrifter
Kødet koges sammen med en suppevisk, 3 gulerødder, ½ selleri, 1 persillerod og 2 porrer til en klar og kraftig suppe i 2½ - 3 timer, alt afhængig af kødets tykkelse.
Kødet kan efter kogning skæres i pæne skiver og spises sammen med f.eks. kogte kartofler og peberrodssovs.