Tilbud
Oksesteg, snørret
Oksesteg er en klassiker, der efter tilberedning giver noget fantastisk mørt og smagfuldt kød. Det er en simmerret, der kræver lang tid under låg, og som giver en fantastisk duft i hele huset.
99,95 DKK
129,95 DKK
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter
Grydestegen er skåret af tykkam/bov
Efter åbning holdbar 3 dage ved højst +5°C.
Energi | 696 kJ / 166 kcal |
---|---|
Fedt | 9,9 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 4 g |
Kulhydrater | 0 g |
- heraf sukkerarter | 0 g |
Protein | 19 g |
Salt | 0,2 g |
Opskrifter
Efter bruning på alle 4 sider tilsættes ½ liter væske. Stegen steges derefter færdig i 1½ - 2 timer eller til kødet føles mørt.
Serveres med kogte kartofler, kogte grøntsager, glaserede løg eller asier. Kold oksesteg kan serveres med smørdampede ærter og en god kartoffelsalat.